افرادی که در ساختمانهای چند طبقه زندگی میکنند، معمولا از دربی مشترک رفت و آمد کرده و بنابراین تعداد ریموت کنترلهایی که برای آن ست میشود، بیشتر از یک عدد است. هر ریموت کنترلی باید با روش کددهی مخصوصی، با در پارکینگ ست شده و در نهایت بتواند عملکرد آن را کنترل کند. در این مطلب میخواهیم به شما آموزش دهیم که چگونه تغییر کد ریموت در پارکینگ یا کرکره برقی را انجام دهید و آن را ست کنید.
نحوه تغییر کد ریموت درب پارکینگ
برای تغییر کد ریموت پارکینگ، باید کلیه اطلاعات قبلی را از روی ریموت پاک کرده و کدهای جدید را وارد کنید. بنابراین تغییر کد ریموت در کرکره ای و پارکینگ را میتوانیم در دو مرحله انجام دهیم:
- خام کردن ریموت درب پارکینگ
- کددهی دوباره به ریموت پارکینگ
خام کردن ریموت درب پارکینگ
اولین مرحله برای آن که بتوانید کددهی دوباره را انجام دهید، خام كردن ريموت پارکینگ است. برای خام کردن یا پاک کردن کدهای موجود روی ریموت باید مراحل زیر را انجام دهید:
- روی هر ریموت کنترلی دو دکمه اصلی قرار گرفته که برای ریست کردن از آنها استفاده میشود.
- برای انجام این پروسه دو دکمه بزرگ یا همان دکمههایی که با حروف A و B یا علامت قفل و باز مشخص شده را برای مدت زمان 20 تا 30 ثانیه نگه دارید. با اینکار شاهد 3 بار چشمک زدن چراغی خواهید بود که روی ریموت قرار گرفته است.
- در حالی که دکمه A، 1 یا قفل را نگه داشتهاید، دست دیگری خود را از روی کلید بعدی برداشته و آن را 3 بار پشت سر هم فشار دهید. اکنون شاهد چشمک زدن مداوم چراغ خواهید بود.
- با برداشتن دست خود از روی هر دو دکمه، چراغ دیگر روشن نخواهد شد.
پس از انجام کلیه مراحل بالا حتی اگر کلیدها را هم به صورت مداوم و پشت سر هم فشار دهید، باز هم عملکردی را در آن نخواهید دید و این موضوع نشان دهنده خام شدن ریموت شما و آماده بود آن برای کددهی مجدد خواهد بود.
آموزش تعویض کد ریموت درب کرکره ای پارکینگ و درب برقی
پس از خام شدن ریموت درب پارکینگ نوبت به کددهی دوباره آن میرسد. کددهی به ریموت در پارکینگ یا کرکره برقی را میتوانید با استفاده از روشهای زیر انجام دهید:
لرن كردن ريموت پاركينگ
در روش لرن كردن ريموت برای کددهی دوباره شما باید ابتدا به سراغ رسیور بروید و مراحل زیر را برای اتصال بین درب و ریموت طی کنید:
- با باز کردن درب این رسیور شاهد دکمههای Learn و Code خواهید بود.
- کلید لرن را برای مدت زمان کمی (نزدیک به 2 ثانیه) نگه دارید تا چراغ LED شروع به چشمک زدن کند.
- پس از آن باید به سراغ ریموت بروید و دکمه موجود روی آن را هم برای مدت زمان 2 ثانیه نگه دارید.
- زمانی که چراغ شروع به چشمک زدن کردن، به معنی پایان کددهی ریموت و ست شدنش با درب پارکینگ است.
کددهی به روش دیپ سوییچ
روش دیگر کد دهی به ریموت کرکره برقی با استفاده از کلید دیپ سوئیچ است. این روش ممکن است کمی مشکل باشد و عموما برای ریموتهایی از آن استفاده میشود که به صورت کرکرهای هستند. برای کددهی از طریق این روش باید مراحل زیر را انجام دهید:
- درب ریموت را باز کنید تا بتوانید قطعات داخلیاش را ببینید.
- داخل ریموت، پیچهای ریزی را مشاهده خواهید کرد که با باز کردنشان، برد نمایان میشود.
- روی صفحه برد ریموت 8 کلید مختلف قرار گرفته و میتوانید هر کدام از آنها را در سه موقعیت چپ، راست یا وسط قرار دهید تا عملکردشان به همان صورتی که شما در نظر دارید، انجام شود.
- پس از انجام مراحل تنظیم درب ریموت، باید به سراغ رسیور بروید و دکمههای موجود روی آن را هم دقیقا در همان موقعیتی که برای ریموت تنظیم شده، قرار دهید.
- با انجام این مراحل، اتصال بین ریموت و در انجام شده و پروسه کددهی دوباره به پایان میرسد.
کددهی ریموت موتور ساید کرکره برقی
اگر کرکره برقی دارای موتور ساید باشد، لازم است که برای تغییر کد ریموت درب، مدار فرمان یا برد را بیرون آورده و سپس ست کردن آن را تکمیل کنید:
- ابتدا باید مدار را خارج کرده و در حالی که فیش سوکتی موتور به آن متصل است، دکمه فشاری اطراف قاب را پیدا کنید.
- در این دکمه باید یک فرورفتگی و یا منفذ وجود داشته باشد که شما را به سمت دکمه مربوط به کددهی هدایت کند.
- یک سوزن یا خودکار را درون منفذ فرو برده و آن را برای مدت زمان 2 ثانیه نگه دارید.
- سپس به سراغ ریموت بروید و دکمه مربوطه در آن را هم برای مدت زمان دو ثانیه نگه دارید.
- اکنون دقیقا همانند روش لرنینگ، چراغ چشمک زن روشن شده و پروسه کددهی به پایان میرسد.
کددهی ریموت موتور توبلار کرکره برقی
برای افرادی که ریموت کنترل در آنها از نوع توبلار بوده و هیچ موتور خارجی در آن دیده نمیشود، روش متفاوتی برای کددهی وجود دارد:
- جک پارکینگی در برد را باز کنید.
- در این قسمت دو دکمه مختلف را خواهید دید که با اسامی Time و Lern مشخص شدهاند.
- برای کددهی در این مدل از ریموت کنترل باید کلید Lern را برای مدت زمان 2 ثانیه نگه دارید.
- سپس به سراغ ریموت کنترل بروید و دکمه آن را هم فشار دهید.
- پس از طی شدن چند ثانیه اتصال بین درب و ریموت انجام خواهد شد.
کد دهی دوباره با کپی کردن از روی یک ریموت دیگر
گاهی ممکن است ریموت کنترل شما از نوع بلوتوثی باشد یا بخواهید یک ریموت کنترل را روی دربی امتحان کنید که یک ریموت دیگر هم دارد. در این شرایط باید از روش کپی کردن استفاده کنید:
- ریموت کنترل قبلی و جدید را از قسمت بالایی روبهروی هم قرار دهید.
- به ترتیب دکمههای مشابه روی ریموت کنترل قدیمی و جدید را فشار دهید و اجازه دهید عملیات کپی به درستی صورت گیرد.
- پس از اتمام تمام دکمهها ریموت جدید را کنترل کنید.
حذف تمام ریموت های پارکینگ و کرکره برقی
ممکن است در مواقعی دسترسی به ریموت کنترلهای پارکینگ یا کرکره برقی نداشته باشید و بخواهید کلیه ریموتهای ست شده را پاک کنید. این فرایند امکانپذیر بوده و کافیست مراحل زیر برای انجامش طی کنید:
- با باز کردن رسیور درب برقی پارکینگ ، دکمه Lern را پیدا کرده و آن را برای مدت زمان 10 ثانیه نگه دارید.
- با این کار ریموتهایی که روی مدار قرار گرفتهاند به طور کامل حذف خواهند شد.
البته همانطور که میبینید، انجام این روش تنها برای دربهایی امکانپذیر است دکمه Lern را داشته باشند، در غیر اینصورت باید از روش متفاوتی برای اینکار استفاده کنید که درون دفترچه راهنمای در پارکینگ میتوانید آن را ببینید.
اهمیت تغییر کد ریموت درب پارکینگ و کرکره برقی
نه تنها در اثر مشکلاتی مانند اختلالات ایجاد شده در عملکرد در پارکینگ بلکه گاهی برای حفظ امنیت بیشتر لازم است که تغییر کد ریموت “program automatic gate remote control“ در انجام شود. دلایل اهمیت این فرایند را میتوانید در میان موارد زیر ببینید:
- بازیابی کد خام شده ریموت کنترل: ممکن است فشردگی یا اختلالاتی در ریموت ایجاد شود که کدهای آن پاک شده باشد. با این وجود به راحتی با استفاده از تغییر کد میتوانید دوباره مراحل کددهی را انجام دهید.
- پاک کردن حافظه رسیور و ریموت درب: ممکن است ریموت کنترل در پارکینگ یا کرکره برقی گم شده و یا نیازی به ریموت نداشته باشید. در این صورت باید کدهای ست شده در ریموت کنترل از حافظه رسیور پاک شود که این کار با فشردن 10 ثانیهای کلید لرن انجام خواهد شد.
- پاک کردن حافظه ست شده در ریموت بلوتوثی: اگر بخواهید ریموت بلوتوثی را با درب پارکینگ ست کنید، باید از همین روش تغییر کد استفاده کنید که در بالا به آن اشاره شد.
کلام آخر…
داشتن اطلاعات کافی در مورد روشهای مختلف ست کردن، کددهی، پاک و ریست کردن ریموت کنترل در کرکرهای یا پارکینگ به شما امکان استفاده بهتر و بدون نیاز به متخصصی خاص را خواهد داد. در این مطلب به شما آموزش دادیم که چطور کددهی دوباره ریموتهای مختلف را انجام دهید. البته انجام درست این موارد نیز از اهمیت بالایی برخودار است. ممکن است مشکلی که شما با ریموت و در پارکینگ خود داشتهاید، تنها با یک کددهی دوباره انجام نشود و در این صورت نیازمند مراجعه به کارشناسان باتجربه در این زمینه خواهید بود.
پاناتین پارس، یکی از تولید کنندگان درب اتوماتیک صنعتی و پارکینگی است. این شرکت کلیه خدمات مربوط به این حوزه را در اختیار مشتریان خود قرار داده است. کافی است با ورود به سایت مجموعه، درخواست خود را ثبت کنید تا کارشناسان در سریعترین زمان ممکن برای ارائه بهینه خدمات (تعمیر کرکره برقی و تعمیر جک درب پارکینگ) با شما تماس بگیرند.
آیا اطلاعات ما مفید بود؟
خوشحال میشیم به ما امتیاز بدی!
میانگین امتیاز ها 1 / 5. تعداد 1
No votes so far! Be the first to rate this post.
1 دیدگاه
سلام همسایه روبرو ما به تازگی برای درب پارکینگ جک گذاشته و متاسفانه درب پارکینگ ما با ریموت وی باز میشود آیا با این روشی که توضیح دادید ما میتوانیم کد ریموت خود را عوض کنیم تا دیگه با ریموت همسایه باز نشود